maanantai 15. huhtikuuta 2013

Sitruunamuffinit

Minä tein nämä muffinit kukanmuotoisiin silikonivuokiin ja täytin ne vahingossa liikaa niin että niistä tuli pyöreitä alhaalta. Mutta kyllä niistä kuitenkin tuli aika kivan näköisiä. Kuvassa minulla ei ole glasyyriä muffinssien päällä koska otin kuvan ennen kuorruttamista.

n.15 muffinssia

Ainekset:
 50g sulatettua voita
2 munaa
2dl sokeria
3dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhoja
2-4rkl sitruunamehua
1dl maitoa

KUORRUTUS:
n. 1 rkl vettä
1dl tomusokeria



Ohje:
Laita uuni päälle 225 asteelle. Sekoita munat, sokeri ja sitruunanmehu keskenään kunnes siitä tulee huokoista. Sekoita jauhot keskenään ja kaada seos munaseokseen. Lisää rasva ja maidot, ja sekoita kunnes taikina on sileä ja tasainen. Aseta muffinssivuoat pellille ja kaada taikinaa niihin. Paista uunissa 10 minuuttia. Ota muffinit ulos uunista ja anna jäähtyä.
Kaada tomusokeri ja vesi kulhoon ja sekoita, kunnes saat tasaisen ja levittyvän tahnan. Lisää tarvitessasi enemmän tomusokeria tai vettä. Kaada glasyyri muffinien päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...