torstai 13. kesäkuuta 2013

Leivontaostokset Edinburghistä ja LEIVONTAHAASTE


Tässä siis leivontaan liittyvät ostokseni Edinburghistä:
 

Pilailukaupasta löytyi uudelleen syttyvät kakkukynttilät, jos ne nyt liittyy leivontaan / leivonnaisiin..
 
 
Leivontaan liittyviä lehtiä oli todella vaikea löytää, mutta muffinssivuokia sitäkin helpompaa. Värikkäät pidän itse, lipulla koristetut ovat tuliainen Sofialle.
 
Reseptejä ei siis löytynyt mistään, mutta tämä yksi leivontakirja löytyi Nessie Shopista itse museon jälkeen. Sisältää mm. kakkuja, muffinsseja, erimakuisia skonsseja ja ihania vintage -tyylisiä kuvia!
 
Tämän näköisen haasteen listasimme itsellemme Sofian kanssa ennen koulun loppua. Emme tee tätä järjestyksessä, mutta jokainen numero tulee tehtyä.
 
Tänään mahdollisesti aloitamme haasteen yhdessä Sofian kanssa.
 
 

2 kommenttia:

  1. Moikka! Aina kun katsoin näitä reseptejä niin tekisi älyttömästi mieli tehdä itsekin..sitten kuitenkin rupean miettimään budjettia. Olisiko mahdollista että laittaisitte resepteihinne valmistusajan ja about hintahaarukan? Näin meillä opiskelijoilla olisi heti käsitys et onko tällä kertaa rahaa tehdä mitä leipomuksia. Ihan vinkkinä vain ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, Foxani!
      Kiva kun löytyy mieleisiä reseptejä!
      Valmistusaika onnistuu varmasti, ainakin väliviivalla. :)

      Hintahaarukka voi olla hieman haastavaa meille, sillä suurin osa löytyy usein kotoa.. Voimme kuitenkin yrittää aloittaa tuota, mutten voi luvata mitään, sillä meillä peruskoululaisilla ei vielä ole niiin selvää näkökulmaa siitä että mitä kaikki maksaa..
      Mutta se, että hintahaarukka näkyisi aina erikoisempien tuotteiden esim. sitrus-hedelmien, leivontasuklaan, koristeiden tai vastaavien tuotteiden jälkeen, onnistuu varmasti! :)

      //Sakke

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...