Ei ollut minun makuuni, mutta nyyttäreillä suurin osa tykkäsi ja kehui. :)
Ainekset:
100 g voita 2 dl sokeria 2 munaa 1 dl maitoa 4 dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 2 tl vaniljasokeria 4-5 vartta raparperia 1 dl sokeria 1 dl vettä halutessasi PINNALLE: kanelia sokeria | |
Ohjeet: Sekoita pehmeä voi ja sokeri, lisää munat ja maito. Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää taikinaan. Paloittele raparperit ja kuumenna niitä kattilassa sokerin ja veden kanssa kymmenisen minuuttia. Lisää hilloke varovasti käännellen taikinan joukkoon. Jaa taikina muffinssivuokiin. Päälle voit ripotella kanelia ja sokeria. Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia ja nauti kermavaahdon, vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti