keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

1: Raparperimoussé


Lähde: Kotikokki.net

6 annosta
Valmistusaika n.45 minuuttia

Ainekset:
 
500 g
 
raparperinvarsia
 
1 dl
sokeria
 
1
appelsiinin mehu
 
2 dl
kuohukermaa
 
200-250 g
mascarponejuustoa / maustamatonta tuorejuustoa / turkkilaista jogurttia
 
2 rkl
sokeria
 

 Ohjeet:


Kuori ja paloittele raparperi ja keitä sitä kattilassa sokerin sekä appelsiinimehun kanssa noin viisi minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella ja jäähdytä seos. Vaahdota kerma ja lisää siihen loput ainekset. Sekoita raparperisose lopuksi mukaan hieman huoletomasti niin, että mousse jää raidalliseksi. Voit tarjota lisäksi marenkeja.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...