tiistai 2. heinäkuuta 2013

Raparperikiisseli

Emme nyt kesäloman aikana ole ehtineet leipoa niin paljon säännöllisesti ja kuvien lataus koneelle ja reseptin kirjoittaminen blogiin vaatii aikaa ja konetta, jota ei kaikissa kesälomakohteissa ole käytettävissä. Tänään ehdin viimeistellä kaikki luonnokset ja ajastin osan tälle viikolle.

 

4 hengelle

Ainekset:
600g raparperia
1 1/2 dl sokeria
4 dl vettä

2rkl perunajauhoja
4rkl vettä

Ohjeet:
Kuori raparperit ja leikkaa ne 2 cm pituiseksi palasiksi. Kiehauta sokeri ja 4dl vettä. Lisää raparperi keitä matalalla lämmöllä noin 5 minuuttia. Ota pois kattila liedeltä. Sekoita perunajauhot ja vesi ja sekoita kattilaan kapeana nauhana. Laita kattila takaisin liedelle ja kiehauta uudestaan sekoittaen.
Tarjoile kiisseli kylmänä maidon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...