tiistai 14. toukokuuta 2013

Suklaakulhot

2-3 kulhoa

Ainekset:
n.200g tumma suklaata
n.150g valkosuklaata
ruokaöljyä tai voita

Tarvitset myös:
Ilmapalloja, yhtä monta kun aiot tehdä kulhoja.
Tilaa kulhojen jäähdyttämiseksi pakastimessa tai talvella pakkasessa.

Ohje:
Sulata mikrossa tummasuklaa ja valkosuklaa eri kulhoissa.
Aseta leivinpaperia esim. pellin päälle. Laita kulhojen pohjaksi leivinpaperille pari rkl. tummaa suklaata /kulho. Huom. tarpeeksi kauas toisistaan. Kaada n. kolmasosa valkosuklaasta kapeana nauhana sikinsokin tumman suklaan päälle.
Puhalla ilmapallo pyöreäksi ja sivellä halutessasi vähän ruokaöljyä tai voita sen päälle niin että se myöhemmin helpommin irtoaa suklaasta.
Pyörittele ilmapallon kärkeä suklaassa ja aseta sen suklaa"tipan" päälle.
Kaada taas valkosuklaata kapeana nauhana tummman suklaan päälle ja jatka samalla tavalla.
Kun kaikki ilmapallot ovat valmiita, aseta ne kylmään kovettumaan.

... Pamauta ilmapallo ja irrota varovasti suklaakulhon reunoista.

Kulhoon voi laittaa esim. marjoja tai jäätelöä.



 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...